Madkampen.dk » Ingredienser » Estragon

Opskrifter på mad med Estragon

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor estragon indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Sense - Grøntsagsbearnaise

    Kog grøntsagerne møre. Hæld det hele i en foodprocessor, og kør det til en jævn masse. HF 1-2: blomkål, løg, gulerod, bladselleri HF 3: HF 4: Fedt: smør Smagsgiver: bouillonterning, salt, estragon, bearnaise essens...


  2. Æggeroulade med Ost

    Ryst mel og mælk sammen og kog det op i en gryde. Tag gryden væk fra blusset og pisk æggeblommen i sammen med salt, peber, sennep og paprika. Pisk æggehviden stiv og vend den rundt i massen. Bred dejen ud på et stykke bagepapi...


  3. Kold Bearnaisesauce

    Til 4 personer. Kom alle ingredienserne (undtagen estragon) i en skål, og rør det godt sammen med et piskeris. Smag til med bearnaiseessens, salt, peber og frisk estragon....


  4. Kylling med 40 Fed Hvidløg

    Kyllingen skal veje mindst 1½ kg. Pil skallen af hvidløgsfedene. Drys kyllingen indvendigt med salt og peber. Fyld den med 15 fed hvidløg og halvdelen af krydderurterne. Smør en gryde, der kan tåle at komme i ovnen, med ½ dl ...


  5. Dukan - Kyllingeburger

    Pisk æg, hvide, fromage frais og krydderier sammen i en skål. Steg æggemassen på en slip-let pande ved middelvarme, til den er stivnet. Tag den af panden. Stik 4 cirkler af passende størrelse ud med et krus eller lignende. Form ...


  6. Sandwich med Pocheret Kyllingesalat

    estragon

    Til 4 personer. Skær løget i nogle mindre stykker. Put løg og kylling i en gryde, og dæk med vand, så der er ca. 2 cm over kødet. Krydr med salt Bring vandet i kog, læg låg på og skru ned til medium-svag varme, og lad det ...



  7. Oksecarpaccio med Estragon-Dressing

    4 personer. Fordel de tyndtskårne skiver oksefilet på 4 tallerkner og krydr med salt og peber. I en skål røres æggeblommen med dijonsennep, hvorefter limejuicen piskes i. Så røres olivenolien i lidt efter lidt, og der smages ti...


  8. Estragonfilet med Pasta

    4 portioner. Kog pastaen. Hak løget fint, hak estragonen, og del svampene i kvarte. Skær mørbrad og bacon i skiver. Varm olien op i en stegepande. Steg løg, svampe og bacon et par minutter. Kom mørbraden ved, og lad den...


  9. Grøn Kartoffelsalat

    Skær kartoflerne i tynde skiver. Rør mayonnaisen op med ymer (eller creme fraiche). Hak eller snit krydderurterne meget fint og kom dem i mayonnaisen. Smag til med bearnaiseessens, salt og peber. Vend kartoffelskiverne i dressing...


  10. Safransauce

    Svits forårsløg i smør uden de tager farve. Tilsæt safran, bouillon og hvidvin og lad det koge ind til det halve. Pisk fløde, creme fraiche og estragon i saucen og lad den koge igennem. Smag til med limesaft, salt og peber. ...


  11. Karbonader med Estragon

    Kødet kommes i en skål og blandes med salt, peber og estragon. Kartoffelmel og æggeblommer tilsættes, og farsen røres, til den er ensartet. Farsen formes til ovale bøffer, der steges på panden i fedtstof, 2-3 minutter på hver ...


  12. Karbonader med Estragon

    Kødet kommes i en skål og blandes med salt, peber og estragon. Kartoffelmel og æggeblommer tilsættes, og farsen røres, til den er ensartet. Farsen formes til ovale bøffer, der steges på panden i fedtstof, 2-3 minutter på hver ...


  13. Pastasløjfer med Skinke & Champignon

    Pil og hak løg og hvidløg. Smelt fedtstoffet på en pande og steg løg og hvidløg, til de er møre. Skær champignonerne i skiver og steg dem sammen med løgene (ca. 5 minutter). Kog pastaen. Udkern squashen med en ske og sk...


  14. Grøn Kryddersmør

    Rens krydderurterne og hak dem fint. Hak løget fint, pres hvidløget. Bland det bløde smør med krydderurter, løg og hvidløg. Passer godt til en god bøf. Hvis det skal være ekstra festligt, kan du komme smøret i en sprøjt...


  15. Indbagt Mørbrad

    Optø butterdejen. Tør kødet, og gnid det med peber. Varm olien på en pande. Brun kødet, og drys med salt. Lad det svale af. Rens champignonerne, skyl krydderurterne, pil skalotteløget og hvidløget og hak det hele fint. Opvar...