Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Farseret BlomkÃ¥l


Print opskriften på Farseret BlomkÃ¥l Print opskrift

Del på Facebook

Farseret Blomkål opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave farseret blomkål:



Opskrift indsendt af


Farseret Blomkål opskrift

Sådan laver du Farseret Blomkål:

Til 4-6 personer.

Fjern blade og stokken fra blomkålen. Lad det spilkoge 3-5 minutter. Tag det op, og lad det dryppe af i et dørslag.

Rør alle ingredienser til farsen godt sammen (du kan selvfølgelig altid tilføje diverse rester fra køleskabet - forårsløg, soltørrede tomater, oliven, fetaost mv.). Hæld farsen i en skål og lad den trække i køleskabet i en times tid.

Dæk blomkålen med farsen.

Dæk med bacon - enten i et fint lag eller også kan du flette det.

Bag det i ovnen ca. 1 time ved 200°C.

Kan serveres med kartofler, brun sovs og syltede agurker/asier eller med kartoffelsalat.

Masser af bacon skal der til

Print opskriften på Farseret BlomkÃ¥l Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Pulled Pork Katharinas Fyldte Butternut Græskar Paprikagryde Roulade med Skinkefyld Frikadellesandwich Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester