Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Farseret BlomkÃ¥l
Farseret Blomkål opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Farseret Blomkål:
Til 4-6 personer.
Fjern blade og stokken fra blomkålen. Lad det spilkoge 3-5 minutter. Tag det op, og lad det dryppe af i et dørslag.
Rør alle ingredienser til farsen godt sammen (du kan selvfølgelig altid tilføje diverse rester fra køleskabet - forårsløg, soltørrede tomater, oliven, fetaost mv.). Hæld farsen i en skål og lad den trække i køleskabet i en times tid.
Dæk blomkålen med farsen.
Dæk med bacon - enten i et fint lag eller også kan du flette det.
Bag det i ovnen ca. 1 time ved 200°C.
Kan serveres med kartofler, brun sovs og syltede agurker/asier eller med kartoffelsalat.