Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Kødtimbale


Print opskriften på Kødtimbale Print opskrift

Del på Facebook

Kødtimbale opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kødtimbale:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kødtimbale:

Til 4 personer.

Læg brødet i blød i mælken i 15 minutter.

Rens og skær champignon i små tern. Pres hvidløget.

Smelt 50 g smør.

Bland kød, hvidløg, champignon, smeltet smør, brød og evt. resterende mælk, salt og peber i en skål.

Ælt farsen godt med hænderne, til du har en jævn fars.

Smør en ovnfast skål/gryde med smør (vælg gerne en med mindst mulig overflade, så du får mest væde til slut) og kom farsen i skålen. Dæk farsen med ost.

Det sidste smør skæres i tern, og placeres ovenpå osten.

Dæk skålen med et låg eller sølvpapir og bag den i en forvarmet ovn ved 200°C. Efter 40 minutter tages låget af. Bag i yderligere 20 minutter.

Spises med spaghetti, som vendes i kødsaften fra skålen og en simpel grøn salat.

Kødtimbale opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kødtimbale Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Boller i Karry Frikadeller med Chili, Gulerod & Soltørede Tomater Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Frikadeller Forloren Hare I Farseret Blomkål