Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbrad i en God Sauce
Mørbrad i en God Sauce opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Mørbrad i en God Sauce:
Skær kødet i tynde strimler. Bland mel, salt og peber i en plastikpose og ryst kødstrimlerne heri.
Pil løgene og snit dem fint. Brun fedtstoffet i en tykbundet gryde og brun kødet heri. Skru ned for varmen og kom løgene i gryden. Lad det småsyde uden at brune. krydr med paprika.
Hæld fløde og vand eller bouillon ved. Lad retten småsnurre under låg ca. 20 minutter, eller til kødet er mørt.
Tilsæt tomatpuré og smag til med salt og peber. Jævn evt. med lidt meljævning.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.