Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Boller i Karry


Print opskriften på Boller i Karry Print opskrift

Del på Facebook

Boller i Karry opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave boller i karry:



Opskrift indsendt af


Boller i Karry opskrift

SÃ¥dan laver du Boller i Karry:

Rør det hakkede kød med mel, salt, peber, revet løg, æg og væske til en god, ikke for fast, fars.

Kog vand og salt op. Sæt bollerne heri med en lille spiseske. Lad bollerne småsyde ca. 10 minutter.

Tag bollerne op og lad dem løbe af i et dørslag.

Til saucen smeltes fedtstoffet i en gryde. Løg, æbler og karry svitses heri. Drys melet over og bag op med væsken (lidt kogevand fra bollerne + mælk). Kog saucen godt igennem. Smag til med salt.

Kom bollerne i saucen og varm igennem.

Serveres med løse ris og mango chutney.

Print opskriften på Boller i Karry Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Hamburgerryg i Fad Karrykoteletter i Fad Svinemørbrad med Bacon & Pikantost Katharinas Fyldte Butternut Græskar Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Koteletter med Spinat