Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Nærende EfterÃ¥rslasagne
Nærende Efterårslasagne opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nærende efterårslasagne:
- 500 g hakket kalv og flæsk
- 200 g løg
- 2 fed hvidløg
- 100 g gulerødder
- 1 tsk paprika
- 1 tsk chilipulver
- 1 bouillonterning
- 1 dl ketchup
- 1 dl vand
- Salt
- Peber
- 1 kg hvidkål
- Rasp
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nærende Efterårslasagne:
Riv løg og hvidløg, og svits det i lidt olie. Drys paprika og chili på, og tilsæt herefter kødet. Svits til kødet har skiftet farve.
Tilsæt revet gulerod, ketchup, bouillonterning og vand, og lad kødsovsen simre i ca. 15 minutter uden låg. Smag til med salt og peber.
Snit hvidkålen fint, læg et lag i bunden af et ildfast fad. Derefter et lag kødsovs, gentag. Slut med kødsovs.
Drys med lidt rasp, og bag lasagnen i ovnen ved 200°C (almindelig ovn) i 25 minutter. Serveres med et groft brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.