Madkampen.dk » Ingredienser » Bouillonterning
Opskrifter på mad med Bouillonterning
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor bouillonterning indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Valhallas Spidskålsgryde
Svits baconstykkerne i en gryde (tilsæt evt. lidt pølsestykker). Tilsæt karry, salt og peber. Brun kødet i gryden. Snit kålen fint og tilsæt den. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver eller tern, og hæld dem i gryden...
-
Kylling-Karrysuppe med Grøntsager
Kog kyllingen i vand tilsat en bouillonterning. Gem kogevandet. Brænd karryen af i smør i en gryde. Kom mel ved, og lav det til en melbolle. Lav en opbagning med kogevandet fra kyllingen. Spæd op med ananassaft og fløde. Skær ...
-
Hamburgerryg i Fad
Skær hamburgerryggen i bøffer af ca. 1 cm tykkelse. Krydr begge sider med salt og peber. Lad dem stege af på en pande med lidt fedtstof i, til de har fået en smule stegeskorpe. Rist champignonerne af. Rist tomatpuréen af på pand...
-
Hjemmelavet Tomatsuppe med Gulerod
Skær tomaterne over i halve. Skræl og skær løget i mindre stykker. Pil hvidløgene og skær dem i mindre stykker. Skræl guleroden og skær den i mindre stave. Læg alle grøntsagerne i en gryde, og hæld vandet samt bouillonte...
-
Grøntsager med Frikadellelåg
Den med ærter, gulerødder og blomkål. Kog grøntsagsblandingen i et par minutter. Tilsæt 1 bouillonterning til kogevandet. Lad dem dryppe af. Læg grøntsagsblandingen i bunden af et ildfast fad. Bland alle ingredienserne til f...
-
Dijonkylling i Fad
Svits bacon og løg på en pande, og hæld det derefter i et stort ildfast fad sammen med ris, vand og bouillon. Smør sennep på skindsiden af kyllingestykkerne og dyp samme side i majsgryn. Læg kyllingen ovenpå risene i fadet med ...
-
Indianergryde
Skræl og riv gulerødderne. Snit hvidkålen og hak løgene. Svits løg og paprika i lidt margarine. Tilsæt derefter kødet og lad det brune godt. Hæld nu vand og hvidkål i gryden og lad det koge under låg i ca. 10 minutter. T...
-
Karrykoteletter i Fad
Til 4 personer. Vend i en pose koteletterne i en blanding af karry, salt og peber. Steg dem på panden og læg dem i et ovnfast fad. Hæld saften fra ananas og champignon, og gem den. Steg ananasstykkerne til de er let gyldne på p...
-
Lækker Karrykylling i Fad
Til 4 personer. Vend i en pose kyllingestykkerne i en blanding af karry, salt og peber. Steg dem på panden og læg dem i et ovnfast fad. Hæld saften fra ananas og gem den. Steg ananasstykkerne til de er let gyldne på panden og f...
-
Whiskysauce
Smelt smørret i en tykbundet gryde sammen med tomatpuré og sukker. Bland peber, salt og rosmarin i, og lad det koge med. Hæld whiskyen ved, og lad det koge et par minutter, til alkoholen er fordampet. Hæld piskefløden og bouil...
-
Sommerfrikadeller
Pil løget og skær det i grove stykker. Bland det med resten af ingredienserne undtaget kød og mælk. Blend det hele med en stavblender til det er en ensartet masse, og løget er fint fordelt. Bland massen med kødet og mælken, ...
-
Nærende Efterårslasagne
Riv løg og hvidløg, og svits det i lidt olie. Drys paprika og chili på, og tilsæt herefter kødet. Svits til kødet har skiftet farve. Tilsæt revet gulerod, ketchup, bouillonterning og vand, og lad kødsovsen simre i ca. 15 minutter...
-
Gullasch
Til 8 personer. Skær løgene i tern og svits dem i en stor gryde. Herefter tilsættes kødet, som brunes sammen med groft chili (efter smag, ca. ½ tsk) og paprika. Når kødet er brunet godt, hældes de hakkede tomater i, og der rø...
-
Chilisuppe
Løg og chili hakkes. Forårsløgene renses og skæres i skiver, hvorefter de sauteres i en gryde i en smule fedtstof. Fløde og vand tilsættes, og bouillonterningen (gerne den Mexicanske fra Maggi) tilsættes. Det hele koges ved ...