Opskrifter » Mad til Højtider » Jul » Gløgg


Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave gløgg:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Gløgg:

Ingefæren knuses evt. med hvidløgspresser,og kanelen brækkes i mindre stykker.

Alle ingredienser koges i vandet under låg ved svag varme ca. en halv time. Derefter hældes det igennem en sigte.

Ekstrakten kommes i et glas, afkøles og stilles koldt til den skal bruges.


Gløgg:
Ekstrakten blandes med 3/4 liter rødvin og 80-90 g sukker. Varm det op til lige under kogepunktet.

Tilsæt rosiner og hakkede mandler (evt. 1 dl Brøndumssnaps eller cognac).

Gløgg opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Gløgg Print opskrift

Andre spændende opskrifter i jul kategorien

Flæskesteg (6-8 pers.) Brændte Mandler Brunkager Coco-Pops Julekager Kanelkager Birgits Pebernødder