Opskrifter » Mad til Højtider » Sommer » KærnemælkskoldskÃ¥l med Rabarber
Kærnemælkskoldskål med Rabarber opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kærnemælkskoldskål med rabarber:
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 100 g sukker
- 2 tsk vanillesukker
- 1 liter kærnemælk
- 400 g rabarber
- 100 g sukker
- Kammerjunkere
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kærnemælkskoldskål med Rabarber:
Til 4 personer.
Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker til en let og luftig æggesnaps.
Rør kærnemælken i, og stil koldskålen koldt.
Rens og skær rabarberne i små stykker, som koges møre med en smule vand og 100 g sukker.
Serveres iskoldt med kammerjunkere og evt. friske jordbær.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.