Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Middelhavspasta
Middelhavspasta opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave middelhavspasta:
- 350 g spaghetti
- 450 g mellemstore rejer
- 2 fed hvidløg
- ½ dl hakket løg
- ½ dl hønsebouillon
- 2 spsk friskhakket persille
- 2 spsk friskhakket basilikum
- 2 spsk frishakket koriander
- ½ tsk finthakket chili
- 2 spsk friskpreset citronsaft
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Middelhavspasta:
Kog spaghettien uden brug af salt.
Pil rejerne. Hak hvidløg, løg og urter fint. Hak chilipeberen og pres citronen.
Opvarm hønsebouillonen i en wok eller på en pande. Tilsæt hvidløg og løg og lad det koge ca. 2 minutter under omrøring.
Tilsæt rejer, persille, basilikum, citronsaft og chili. Rør rundt ca. 5 minutter.
Lad spaghettien løbe af i et dørslag. Vend forsigtigt rejerne i spaghettien og pynt med koriander.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.