Opskrifter » Pastaretter » Pastasaucer » Safransauce
Safransauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave safransauce:
- 2 finthakkede forårsløg
- 1 spsk smør
- 1/4 g safrantråde
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 1 dl tør hvidvin
- 1 dl piskefløde
- 1 dl 38% creme fraiche
- 1 tsk friskhakket estragon
- 1-2 tsk limesaft
- Salt
- Hvid peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Safransauce:
Svits forårsløg i smør uden de tager farve.
Tilsæt safran, bouillon og hvidvin og lad det koge ind til det halve.
Pisk fløde, creme fraiche og estragon i saucen og lad den koge igennem. Smag til med limesaft, salt og peber.
Saucen vendes i eller serveres til varm pasta. Saucen er særlig velegnet til skaldyr.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.