Opskrifter » Pastaretter » Spaghetti » Pølsespaghetti
Pølsespaghetti opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pølsespaghetti:
Retten er til 4 personer.
Skær pølserne i stykker og svits dem på en pande i lidt fedtstof. Når pølserne har fået lidt farve, tilsættes løgene, som er skåret i tern.
Bræk spaghettien i 3 stykker og kog det.
Når spaghettien er kogt færdig, blandes det med pølserne og løgene i gryden.
Herefter tilsættes ketchup, vand, salt og peber og det står på blusset ca. 5 minutter endnu.
Herefter er det klar til servering.
Det er en meget nem ret at lave, og jeg garanterer at børnene vil elske den. Og hvis forældrene synes den mangler lidt grønt, kan de jo altid tilføje majs, ærter, gulerødder eller andet :-)