Opskrifter » Pastaretter » Spaghetti » Spaghetti alla Carbonara
Spaghetti alla Carbonara opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave spaghetti alla carbonara:
- 400 g spaghetti
- 150 g bacontern
- 75 g løg
- 1 fed hakket hvidløg
- 1 tsk olivenolie
- 4 spsk hvidvin
- 3 æg
- 50 g friskrevet parmesanost
- Friskkværnet peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Spaghetti alla Carbonara:
Sæt vand over til spaghetti.
Svits bacon, løg og hvidløg i olie i en pande, til løgene er bløde og baconen sprød.
Tilsæt hvidvin og lad det koge lidt ind.
Pisk æggene sammen med parmesanost i en skål.
Kog spaghettien og hæld den til afdrypning i et dørslag.
Bland den varme pasta med bacon i panden.
Hæld æggemassen i og vend rundt - det skal være som en cremet sauce.
Kværn peber over, og servér straks.