Opskrifter » Salater » Blandede Salater » Kalkunsalat med Valnødder
Kalkunsalat med Valnødder opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkunsalat med valnødder:
- 300 g kogt eller stegt kalkunbryst
- 50 g valnødder
- 1 salathoved
- 1 bundt purløg
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- 2 spsk let sødet tyttebærsyltetøj
- 2 spsk olivenolie
- ½ dl hvidvinseddike
- ½ tsk stødt ingefær
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kalkunsalat med Valnødder:
Skær kalkunbrystet i tynde skiver og fjern eventuelt fedt. Læg valnødderne på en bageplade og rist dem i ovnen ved svag varme i ca. 2 minutter til de er let ristede.
Skyl salaten og riv den i passende store stykker. Fordel salaten på 6 tallerkener. Læg kalkunskiver og valnødder ovenpå salaten og drys med purløg og sort peber.
Kom tranebærsyltetøj, olie, vineddike og ingefær i en skål og pisk dressingen til den er godt blandet og ensartet i konsistensen.
Dryp dressingen over salaten inden serveringen eller servér med dressingen ved siden af. Det er også lækkert at servere ekstra nødder og friske krydderurter til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.