Opskrifter » Salater » Blandede Salater » Salat med Pocheret Kylling, Pære & Valnødder
Salat med Pocheret Kylling, Pære & Valnødder opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave salat med pocheret kylling, pære & valnødder:
- 1 gulerod
- 1 stilk selleri
- 1 fed hvidløg
- Salt
- Peber
- 2 kyllingebrystfileter
- 2 spsk rødvinseddike
- 50 g olivenolie
- 4 store krølsalatblade
- 1 pære
- 1 skalotteløg
- 50 g ristede, hakkede valnødder
- 3 spsk revet parmesanost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Salat med Pocheret Kylling, Pære & Valnødder:
Skær guleroden og sellerien i 3 dele. Pil hvidløget.
Hæld gulerod, selleri og hvidløg i en gryde. Dæk med vand + 2 cm. Bring vandet i kog, og hæld lidt salt i. Skru ned, så vandet kun simrer, og hæld nu kyllingen i. Kog til kyllingen er mør (15-18 minutter). Tag kyllingen op af vandet, og lad den afkøle. Skær den herefter i strimler.
Pisk rødvinseddike og olie sammen. Krydr med salt og peber. Hæld halvdelen af dressingen over kyllingestrimlerne.
Riv salaten, og hæld salat, pære skåret i tynde skiver, skalotteløg og valnødder i en skål. Vend det godt, og læg til sidst kyllingen ovenpå. Drys med parmesanost, og dryp med den resterende dressing.