Opskrifter » Slankeopskrifter » Fedtfattigt » Havre a la Mande
Havre a la Mande opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave havre a la mande:
- 120 g havregryn
- 2 dl vand
- 4 stk. friske udstenede dadler
- ½ tsk vanillepulver
- Lidt salt
- 2½ dl skummetmælk
- Mandelessens
- 1-3 pasteuriserede æggehvider
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Havre a la Mande:
Kom havregryn samt mælk i en gryde og tilsæt vanillepulver samt lidt salt.
Blend dadler og vand til en puré. Blend det rigtig godt.
Si nu dadelpuréeen over i gryden, så klumperne ikke kommer med.
Tænd for varmen, og kog dette ind til en god og fast grød. Lad det køle ned i køleskabet til det er koldt.
Tag nu havgregrøden ud af køleskabet og tilsæt lidt mandelessens.
Pisk æggehviderne helt stive og vend dem ned i massen. Du behøver ikke at vende det forsigtigt, sørg for at det får den ønskede konsistens, og kom ikke mere æggehvide i, end du selv synes.
Smag til og justér på sødemiddel og mandelessens.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.