Opskrifter » Slankeopskrifter » LCHF - Low Carb » GrønkÃ¥lsmuffins med Bacon
Grønkålsmuffins med Bacon opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave grønkålsmuffins med bacon:
- 200 g bacontern
- 1 spsk olie
- 150 g grønkål
- 2 æg
- ½ dl hytteost
- 1½ spsk Rapsolie
- ½ tsk bagepulver
- 1/4 tsk salt
- 2 spsk Husk
- 35 g sesamfrø
- 35 g solsikkefrø
- 25 g revet cheddarost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Grønkålsmuffins med Bacon:
Til 6 stk.
Rist baconternene i olien og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Hak grønkålen i en foodprocessor, tilsæt æg, hytteost og olie og bland godt.
Bland bagepulver, salt, Husk, sesamfrø og solsikkefrø og rør det i æggemassen.
Bland bacon og ost i og fordel dejen i 6 smurte muffinsforme.
Bag dem ved 180°C i 25 minutter
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.