Madkampen.dk » Ingredienser » Hytteost

Opskrifter på mad med Hytteost

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor hytteost indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Ærtelasagne

    Til 2 personer. Tænd ovnen på 200°C Hak løg og hvidløg fint. Sautér løgene på en pande med olivenolie. Vend ærterne i. Krydr med salt og peber og lad det simre under omrøring i 5 minutter. Blend ærterne sammen med hytteo...


  2. Grønkålsmuffins med Bacon

    Til 6 stk. Rist baconternene i olien og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Hak grønkålen i en foodprocessor, tilsæt æg, hytteost og olie og bland godt. Bland bagepulver, salt, Husk, sesamfrø og solsikkefrø og rør...


  3. Madpakketærter med Spinat & Parmesan

    Giver 12 små tærter. Rør creme fraiche godt sammen med hytteost og æg. Kværn peber i og tilsæt salt (ikke for meget, da parmesan også salter). Ris pinjekernerne på en tør pande, hak dem og hæld dem over i en skål. Kom...


  4. Boller med Ramsløg & Spinat

    Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt spinat, hytteost, salt, sukker, græskarkerner og grahamsmel. Rør hvedemelet i lidt ad gangen, og ælt dejen til den er glat og smidig. Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 45 minutter. ...


  5. Sense - Nemme Vafler

    Pisk ingredienserne godt sammen, og steg dem i et vaffeljern. Spis evt. med skyr og lidt zero topping eller lidt frisk frugt. Tilsæt evt. lidt frisk spinat og en smule salt, kør det i en minihakker eller med stavblenderen og server ...


  6. Proteinboller med Gulerod

    12 stk. Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Form dejen til 12 boller. Dejen er meget klistret, men sådan skal den være. Bag bollerne i 15-20 minutter ved 180°C...


  7. Sunde Spinatvafler med Laks & Avocado

    Tænd vaffeljernet og lad det varme op, mens du laver dejen. Kom alle ingredienserne i en blender, og blend dem godt sammen. Fordel 1/3 af dejen i jernet, og steg vaflen til den er gyldenbrun i lidt kokosolie, hvis ikke vaffeljernet h...


  8. Havregrynsboller med Hytteost

    Bland 5 dl vand og havregryn og lad det trække i 10 minutter. Opløs gæren i de sidste 2 dl vand. Rør alle ingredienserne sammen med en grydeske - det skal ikke æltes. Lad dejen hæve lunt i 1 time. Læg klatter af dej på e...


  9. Tomattærte

    Til 4 personer. Bland fuldkornshvedemel, hvedemel og salt. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Saml hurtigt dejen med vand. Try dejen ud i en smurt tærteform (ca. 22cm i diameter). Tryk den godt op ad kanterne. For...


  10. Dukan - Dubi-dukan Brød

    Opløs gæren i sammenpisket æg. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det sammen. Kom dejen i en 1 liters brødform foret med bagepapir og lad det hæve i 30 minutter. Bag brødet ved 180° varmluft i ca. 35 minutter. NB! Br...


  11. Frikadeller med Spidskålssalat

    hytteost

    Ælt kødet med mælk, havregryn, æblemost, presset hvidløg og lidt samt og peber. Steg i olie som almindelige frikadeller. De kan evt. lunes færdige i ovnen ved 160°C i 5-8 minutter. Hæld de frosne bønner i en skål, og hæld k...



  12. Hytteostkage med Jordbær

    Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform (ca. 22cm i diameter). Bland smør og de knuste kiks godt og kom blandingen i formen. Pres kiksebunden godt sammen. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min...


  13. Omelet med Hytteost & Sprød Rissalat

    4 portioner. * Risene skal være en blanding af løse og vilde ris. Skær radiser, gulerødder og tomater i små tern. Bland risene med radiser, gulerødder, tomater, pesto, salt og peber. Lad rissalaten trække mindst 15 minutter ...


  14. Cheesecake med Blåbær

    Smelt smørret, knus kiksene og rør det sammen. Tryk blandingen ned i bunden af en springform på ca. 24cm i diameter. Sæt formen i køleskabet, så bunden sætter sig. Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 minutter. Pisk s...


  15. Forårstærte med Røget Laks

    Til 4 personer. Put tærtedejen i et tærtefad (du kan også lave din egen dej selvfølgelig), og prik huller med en gaffel. Bag bunden i ovnen i 10 minutter ved 200°C. Tag bunden ud af ovnen. Læg spinat og laks i tærten, drys med ...


  16. Dukan - Tunfrikadeller med Spicy Hytteost

    hytteost

    Opvarm ovnen til højeste varme, gerne varmluft. Bland tun med soja, æg, karry, citron og purløg. Lav tunmassen til 6 frikadeller med hænderne, og læg dem på en plade med bagepapir. Steg tunfrikadellerne øverst i den varme ov...



  17. Dukan - Spicy Okseruller

    Bland alle ingredienserne til en fars. Rul farsen til små, aflange ruller, og vikl et stykke kalkunbacon omkring. Steg rullerne i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter. Serveres med skyr rørt med paprika og hvidløg....


  18. Dukan - Bund til Meatza

    Bland alle ingredienserne godt. Prøv dig frem med mængderne. Smør farsen ud på et stykke bagepapir, og bag den ca. 15 minutter ved 180°C inden du kommer fyldet på. Kan spises fra Fase 1 (Angrebsfasen)....


  19. Tærte med Laks & Spinat

    Smuldr ingredienserne til dejen, og saml den hurtigt. Pak dejen ind i film, og stil den koldt ca. 30 minutter. Rul dejen ud, og læg den i en tærteform (ca. 27cm). Bunden skal ikke forbages. Vrid den optøede spinat fri for væde, og...


  20. Tærte med Laks & Spinat

    Smuldr ingredienserne til dejen, og saml den hurtigt. Pak dejen ind i film, og stil den koldt ca. 30 minutter. Rul dejen ud, og læg den i en tærteform (ca. 27cm). Bunden skal ikke forbages. Vrid den optøede spinat fri for væde, og...


  21. Dukan - Boller

    Rør alle ingredienserne godt sammen. Lad dejen stå og trække i 30-45 minutter. Form den herefter til boller med våde hænder. Sæt bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve 15 minutter inden de bages i en 1...


  22. Dukan - Spinattærte med Skinke

    Rør ingredienserne til fyldet sammen og tryk den ud i en lille tærteform. Bag den ved 180°C i 10 minutter. Pisk fyldet sammen, og hæld det i tærteformen. Bag tærten i yderligere 25 minutter. Kan spises fra Fase 2 (Vekselfasen...


  23. Dukan - Spinatbrød

    hytteost

    Tø spinaten op. Bland alle ingredienserne, og hæld dejen i en rugbrødsform. Bages ved 200°C i 15-20 minutter. Kan spises fra Fase 2 (Vekselfasen), men kun på PG dage. Og du må spise hele brødet selv....



  24. Dukan Soufflé med Skinke & Hytteost

    Opvarm ovnen til 160°C. Pisk hviderne helt faste. Pisk æggeblommerne og havrekliden sammen. Vend forsigtigt hviderne i æggeblommeblandingen lidt efter lidt. Kom derefter massen i en ovnfast form. Bag den 18-20 minutter midt i...


  25. Dukan Tærte med Skinke & Ost

    hytteost

    Sæt ovnen på 175°C Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen. Tilsæt hytteosten og bland det hele grundigt. Hak skinken, og bland det i ægge-oste blandingen. Tilsæt det hakkede løg. Smag til med salt og peber. Hæ...