Opskrifter » Slankeopskrifter » LCHF - Low Carb » Grøntsagsbrød med Bønner & Spinat
Grøntsagsbrød med Bønner & Spinat opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave grøntsagsbrød med bønner & spinat:
- 235 g blomkål
- 50 g frossen spinat
- 70 g edamamebønner
- 60 g mandler
- 15 g hørfrø
- 2 spsk HUSK
- 4 spsk grøn tangpesto
- 3 æg
- Salt
- Evt. lidt revet parmesanost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Grøntsagsbrød med Bønner & Spinat:
Tø spinat og bønner op og hæld vandet fra.
Hak blomkålen (squash, gulerødder eller broccoli kan også bruges) i en minihakker.
Spinat og bønner samt mandler hakkes også fint i minihakkeren.
Saml alle ingredienserne i en skål og foreles på en bageplade beklædt med bagepapir til 10 flade klatter.
Bag bollerne i ovnen ved 200°C varmluft i 20 minutter.
Tip! Lav en lækker panini ved at smøre et godt lag pesto på det ene brød. Top med kogt mør kylling samt mozzarella, og varm det i en paninirister.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.