Opskrifter » Søde Sager » Slik » Flødekarameller a la Daim
Flødekarameller a la Daim opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Flødekarameller a la Daim:
Hæld alle ingredienserne (undtagen chokoladen) i en gryde, og lad det koge 20-30 minutter ved svag varme og under konstant omrøring.
Når boblerne begynder at blive sene, og massen karamelbrun, så prøv at hælde lidt karamel over i en kop med koldt vand. Og mærk om konsistensen er rigtig.
Hæld derefter massen ud i en passende form, der er smurt med olie. Inden den stivner, skæres den ud i passende stykker.
Når karamellen er afkølet, kan de vendes i smeltet chokolade, og så har du hjemmelavet Daim.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.