Opskrifter » Tilbehør » Dips » Cremet Krabbedip
Cremet Krabbedip opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet krabbedip:
- 2½ dl 9% creme fraiche
- 200 g let Philadelphia
- 1 spsk løgpulver
- 1 tsk paprika
- ½ tsk salt
- 350 g frosst, optøet krabbekød
- 2 spsk hakket persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Cremet Krabbedip:
Læg creme fraiche, Philadelphiaost, løgpulver, paprika og salt i en foodprocessor med kniven monteret og kør det til en ensartet masse. Hak krabbekødet fint.
Hæld cremen i den øverste del af en dampkoger eller i en skål som placeres i et kogende vandbad. Rør krabbekød og persille i og varm op under omrøring til dippen er gennemvarm (ca. 5 minutter). Lad den ikke koge.
Servér med friske grøntsager i strimler, fx: agurk, gulerod, selleristilke og salte kiks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.