Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Croutoner (brødterninger)
Croutoner (brødterninger) opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave croutoner (brødterninger):
- Nogle skiver franskbrød
- Olie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Croutoner (brødterninger):
Skær daggammelt franskbrød eller toastbrød i 1 cm store terninger.
Rist dem i lidt olie på panden, eller læg brødterningerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Stænk med lidt olie. Rist dem gyldne ved 225°C på øverste ribbe i ovnen.
Brødterningerne suger mindre fedt i ovnen, end hvis man rister dem på panden.
Hvidløgscrutoner: Skær brødet i terninger og rist dem let i olie og 1 fed presset hvidløg på panden.
Persillecrutoner: Skær brødet i terninger og rist dem gyldne i olie på en pande. Tilsæt 2 spsk hakket persille og vend rundt, så der kommer persille på alle brødterningerne.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.