Madkampen.dk » Ingredienser » Baconskiver
Opskrifter på mad med Baconskiver
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor baconskiver indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Baconruller på Porre-Kartoffelbund
Til 4 personer. Rør en frikadellefars sammen. Halvér baconskiverne på midten, og læg 2 halve skiver bacon side om side, så de danner en firkant. Tag ca. 1/8 af farsen og form det til et lille aflangt farsbrød. Læg farsen på...
-
Avocadobrød med Æg & Bacon
Rist brødskiverne let. Brug avocadoen som smør på brøddet. Tilføj bacon og spejlæ¦g ovenpå. Slut af med et par tomater samt et godt drys salt og peber...
-
Stegte Rosenkål, Balsamico & Bacon
Opvarm ovnen til 200°C og læg bagepapir i et ildfast fad eller i en bradepande. Pisk balsamico, ahornsirup, olie, salt og peber sammen i en stor skÃ¥l. Hæld rosenkÃ¥lene i skÃ¥len, og vend det hele godt, til alle rosenkÃ¥lene er dÃ...
-
Festlig Farsret
Rør kød, æg, mel og krydderier med mælken til en fin fars. Hak løgene, skræl æblerne og skær dem i tern. I et smurt ildfast fad lægges et lag fars, et lag løg og hakket æble, derefter det sidste af farsen. Dæk farsbrød...
-
Dadler i Bacon
Del baconskiverne i 2. Rul et stykke bacon om hver dadel, og bag dem i ovnen til baconen er sprød (ca. 20 minutter). Sæt evt. en tandstik i hver dadel....
-
Baconchips med Guacamole
Skær baconskiverne i 3 stykker hver. Læg baconstykker på bagepapir og bag dem sprøde i ovnen (ca. 9 minutter ved 200°C). Bag også skinken i ovnen - den skal have lidt kortere tid end baconen. Lav en god guacamole og gå igang :-...
-
Timianpandekage med Spidskål & Oksekød
Rør mel, majsmel, salt, timian og æg sammen. Varm smørret op og rør halvdelen i dejen. Tilsæt vand og rør det sammen. Lad dejen hvile en halv times tid. Pensl en varm pande med smeltet smør og hæld cirka 3/4 dl dej på. Bag pa...
-
Gammeldags Farsbrød med Lækker Sovs
Bland kød, rasp, mælk, æg og krydderier sammen og form det som et brød i et ovnfast fad. Pak baconskiver rundt om brødet. Steg farsbrødet i ovnen i 15 minutter ved 225°C Opvarm imens bouillon og fløde, jævn det med en smørbo...
-
Æggeroulade med Bacon & Forårsløg
Alle ingredienserne til æggemassen piskes sammen til en tynd dej uden klumper. Hæld massen i en bradepande med bagepapir og drysses med revet ost. Bag bunden i 15-20 minutter ved 200°C. Skær eller klip baconskiverne til mindre ter...
-
Drengerøvsgryde
Snit løgene fra top til bund Skræl og skær gulerødderne i skiver Rens champignonerne og skær dem i kvarte Skær peberfrugten i store tern Skær tomaterne i både Varm en gryde med olie godt op. Tilsæt kødet (ungkvæg) og lad d...
-
Bluecheese-Baconburger med Coleslaw
Til 2 personer. Rør skimmelost og flødeost sammen. Smag til med salt og peber. Del kødet i 4 lige store portioner og form dem til helt flade bøffer. Fordel ostemassen på de 2 af bøfferne, og læg forsigtigt de andre ovenpå. Luk...
-
De Luxe Kødtærte
Til 4 personer. Skær baconen i mindre stykker, og sted den næsten sprød. Læg den på fedtsugende papir. Svits det hakkede løg og hvidløg i olien, tilsæt kødet og svits det til det skifter farve. Tilsæt til sidst krydderier...
-
Barbeque Kyllingespyd med Bacon Rub
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker. Put kylling og salt i en skål. Dæk med film, og stil skålen i køleskabet i 30-60 minutter. Gør en grill klar med varme kul i den ene side og ingen varme i den anden side. Smør risten ...