Opskrifter » Tilbehør » Saucer » Aspargessovs
Aspargessovs opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Aspargessovs:
Skræl aspargesene fra hovedet (hvis hvide bruges) - grønne skal blot skylles.
Skær eller bræk den nederste træede del af og skær resten i 2-3 cm snitter. Kog hvide asparges ca. 6 minutter og grønne ca. 3 minutter i 4 dl af bouillonen.
Ryst 1 dl bouillon og melet til en jævning. Rør den i aspargesene. Bring sovsen i kog ved konstant omrøring og kog den igennem.
Smag til med salt og hvid peber.
Legering: Rør æggeblommerne seje med lidt salt. Sluk for gryden. Rør 2-3 spsk varm sovs i æggeblommerne. Hæld æggeblommerne i gryden ved konstant omrøring. Sovsen må ikke koge, efter at æggeblommerne er kommet i.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.