Opskrifter » Tilbehør » Saucer » Saucer til Nye Kartofler
Saucer til Nye Kartofler opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave saucer til nye kartofler:
- Tomatsauce:
- 3-4 tomater
- 2½ dl hytteost
- ½ dl mager creme fraiche
- 2 spsk klippet purløg
- 1 knsp salt
- 1 knsp cayennepeber
- Olivensauce:
- 200 g stenfri grønne oliven
- 1 fed hvidløg
- 100 g malede mandler
- 1 spsk hakket persille
- 1 dl olivenolie
- 1 spsk æbleeddike
- 1 knsp salt
- 1 knsp peber
- Ostesauce:
- 200 g moden, mager camembertost
- 1 dl syrnet fløde
- 1 løg
- 1 syltet agurk
- 1 knsp salt
- 1 knsp peber
- 1 tsk kommen
- 1 tsk paprika
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Saucer til Nye Kartofler:
Tomatsauce: Skyl og tern tomaterne. Bland med hytteost, creme fraiche og purløg. Smag til med salt og cayennepeber.
Olivensauce: Lad olivenerne dryppe af. Pil hvidløget. Kør oliven og hvidløg til en puré i en blender. Rør det med mandler, persille, olivenolie, æbleeddike, salt og peber.
Ostesauce: Skær skorperne af osten og mos den med en gaffel. Tilsæt syrnet fløde og bland det til en creme. Pil og hak løg og agurk. Krydr med salt, peber, kommen og paprika.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.