Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Brunede Kartofler


Print opskriften på Brunede Kartofler Print opskrift

Del på Facebook

Brunede Kartofler opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave brunede kartofler:



Opskrift indsendt af


Brunede Kartofler opskrift

SÃ¥dan laver du Brunede Kartofler:

Kartoflerne vaskes og koges i letsaltet vand ca. 20 minutter.

Kartoflerne afkøles og pilles.

Sukkeret smeltes på en pande ved svag varme.

Margarinen tilsættes, kartoflerne skylles i koldt vand og hældes på panden.

Kartoflerne brunes i karamelmassen ca. 10 minutter, mens du forsigtigt vender dem hele tiden.

Print opskriften på Brunede Kartofler Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kartofler kategorien

Kold Kartoffelsalat med Parmesan & Pinjekerner Italienske Flødekartofler Kartoffelpandekage Kartoffelsalat med Ymer Timiankartofler Halve Bagte Krydderkartofler