Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Kartoffelpuder
Kartoffelpuder opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelpuder:
- 2 æg
- 75 g creme fraiche
- 120 g revet cheddarost
- 2 spsk revet parmesanost
- 2 spsk fintsnittet purløg
- Salt
- Peber
- 450 g (en rest) kartoffelmos
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kartoffelpuder:
Varm ovnen op til 200°C
Smør 8-9 huller i en muffinform med smør/olie.
Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen. Rør creme fraiche, cheddar, parmesan og purløg i.
Smag på kartoffelmosen, og tilføj evt. lidt salt og peber. Rør den i skålen sammen med de øvrige ingredienser.
Hæld blandingen i muffinformen - fyld op til kanten, eller lidt under. Bag "puderne" 25-35 minutter til de begynder at løsne sig lidt fra siderne og de er gyldenbrune over det hele.
Tag puderne ud af formen, lad dem køle af i ca. 5 minutter. Server dem med sour cream og fintklippet purløg.
Tip! Har du en rest kød/fisk/grøntsager fra aftenen før, kan de også tilføjes.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.