Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Falafel
Falafel opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Falafel:
Udblød kikærterne i 10-12 timer. Kog dem i nyt vand ca. 1 time. Lad dem dryppe af i en si.
Purér hvidløg, løg, kikærter, æg, krydderier, persille og citronsaft i en foodprocessor. Konsistensen skal være som en fast fars. Er den for blød, lad den trække i køleskab ca. ½ time.
Smag farsen til med salt, peber og citronsaft.
Form farsen til små runde boller, tryk dem evt. flade. Vend dem i mel.
Steg bollerne på alle sider i olie.
Serveres med pitabrød, yoghurtdressing og en grøn salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.