Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Kartoffelfrittata med Ost
Kartoffelfrittata med Ost opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelfrittata med ost:
- 150 g finthakket zittauerløg
- ½ spsk olivenolie
- 750 g kartoffeltern
- 250 g skiveskåret bladselleri
- 1 tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 1½ dl vand
- 6 æg
- 3/4 dl skummetmælk
- 1 tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 75 g tyndtskåret forårsløg
- 25 g revet ost
- 10 g smør
- 200 g ristet rugbrød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kartoffelfrittata med Ost:
Sautér løg i en gryde med olie. Vend kartoffeltern og fintsnittet bladselleri i, krydr med salt og peber og spæd med vand. Lad blandingen simre til de er næsten møre - ca. 10 minutter. Hæld væsken fra.
Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og vend grøntsagsblandingen, forårsløg og revet ost i.
Smelt smør i en stor pande og hæld æggemassen på. Steg frittataen til den er gennemvarm og gylden, ca. 20 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.