Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Siciliansk Kartoffel-Svampegryde
Siciliansk Kartoffel-Svampegryde opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave siciliansk kartoffel-svampegryde:
- 4 spsk olivenolie
- 600 g finthakket løg
- 600 g skiveskårede kartofler
- 2 fed hvidløg
- 1 rød peberfrugt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Siciliansk Kartoffel-Svampegryde:
Til 4 personer.
Varm olien op i en sautergryde. Steg løgene heri, til de bliver klare.
Tilsæt kartofler i skiver, presset hvidløg, peberfrugt i strimler og fennikel i tynde strimler. Krydr med salt og steg grøntsagerne et øjeblik under omrøring.
Tilsæt champignon i skiver og de hakkede tomater. Krydr med lidt salt og peber og 2 skefulde persille og basilikum. Vend det hele godt rundt.
Lad retten braisere (småsimre) under låg i 60 minutter ved svag varme. Rør rundt af og til - der skulle gerne udvikles så meget væske, at det ikke skulle være nødvendigt at tilsætte ekstra.
Pynt til sidst med resten af den finthakkede basilikum.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.