Madkampen.dk » Ingredienser » Herbes de Provence
Opskrifter på mad med Herbes de Provence
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor herbes de Provence indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Kylling på Urtebund
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i tern og stænger. Rens kålen og del dem i 2. Læg grøntsagerne i en bradepande og hæld vandet over. Læg kyllingestykkerne over og drys med krydderier. Stil bradepanden i ovn...
-
Krydrede Kødboller med Tzatziki & Marinerede Kartofler
Til 5 personer. Skrub kartoflerne og skær de største i mindre stykker. Kog dem i vand tilsat salt ved svag varme og under låg i ca. 12 minutter. Hæld vandet fra, og damp kartoflerne tørre. Rør Herbes de Provence og kogende va...
-
Fennikelgratin med Skinke
Rens, skyl og blanchér fennikelen i letsaltet vand, ca. 3 minutter. Tag fennikelen op, lad den dryppe af og svale af. Mål 5 dl af kogevandet op. Del fennikelen i 8 dele, fjern den grove stok. Smør et gratinfad med let smeltet eller f...
-
Kartofler med Ratatouille
Del kartoflerne på langs og udhul dem lidt. Gør zucchini og aubergine i stand og skær dem i tern. Lad tomaterne dryppe af i en si og bland dem med grøntsagerne. Varm ovnen til 225°C. Pil hvidløget og pres det ned i ratatouillen. Sm...
-
Farserede Courgetter
Tænd ovnen på 200°C. Skyl courgetterne. Flæk dem og tag kernerne ud med en ske. Læg courgetterne i et ildfast fad, som er smurt med olie. Drys dem med ½ tsk salt. Kom kødet i en stor skål. Pil og riv løget. Kom det i sk...