Madkampen.dk » Ingredienser » Herbes de Provence

Opskrifter på mad med Herbes de Provence

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor herbes de Provence indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kylling på Urtebund

    herbes de provence

    Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i tern og stænger. Rens kålen og del dem i 2. Læg grøntsagerne i en bradepande og hæld vandet over. Læg kyllingestykkerne over og drys med krydderier. Stil bradepanden i ovn...



  2. Krydrede Kødboller med Tzatziki & Marinerede Kartofler

    Til 5 personer. Skrub kartoflerne og skær de største i mindre stykker. Kog dem i vand tilsat salt ved svag varme og under låg i ca. 12 minutter. Hæld vandet fra, og damp kartoflerne tørre. Rør Herbes de Provence og kogende va...


  3. Fennikelgratin med Skinke

    Rens, skyl og blanchér fennikelen i letsaltet vand, ca. 3 minutter. Tag fennikelen op, lad den dryppe af og svale af. Mål 5 dl af kogevandet op. Del fennikelen i 8 dele, fjern den grove stok. Smør et gratinfad med let smeltet eller f...


  4. Kartofler med Ratatouille

    Del kartoflerne på langs og udhul dem lidt. Gør zucchini og aubergine i stand og skær dem i tern. Lad tomaterne dryppe af i en si og bland dem med grøntsagerne. Varm ovnen til 225°C. Pil hvidløget og pres det ned i ratatouillen. Sm...


  5. Farserede Courgetter

    Tænd ovnen på 200°C. Skyl courgetterne. Flæk dem og tag kernerne ud med en ske. Læg courgetterne i et ildfast fad, som er smurt med olie. Drys dem med ½ tsk salt. Kom kødet i en stor skål. Pil og riv løget. Kom det i sk...