Opskrifter » Alt Det Andet » Morgenmad » Grønne Æg med Skinke - Green Eggs & Ham
Grønne Æg med Skinke - Green Eggs & Ham opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Grønne Æg med Skinke - Green Eggs & Ham:
Blend eller pisk pesto, æg, mel og mælk sammen til en dej.
Smør en pande med lidt olie. Tør overskydende olie væk med køkkenrulle og tænd op under panden på middel varme.
Øs en skefuld dej (ca. 1 dl) på panden og fordel den jævnt over hele fladen med øsen. Det skal gøres lidt hurtigt, så pandekagerne bliver papirstynde.
Vend pandekagen med en palet eller dejskraber, så snart overfladen bliver tør, og kanterne slipper panden. Steg den anden side i 30 sekunder.
Læg pandekagerne i lag med bagepapir imellem, efterhånden som de bliver færdige. Kom en skive skinke på hver og fold dem sammen, som du synes.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.