Opskrifter » Alt Det Andet » Tapas » Fyldte Æg med Laks & Purløg
Fyldte Æg med Laks & Purløg opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fyldte Æg med laks & purløg:
- 6 hårdkogte æg
- 3-4 spsk skyr
- Lidt dijonsennep
- 150 g røget laks
- Lidt finthakket peberfrugt
- Nyklippet purløg
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Fyldte Æg med Laks & Purløg:
Del æggene på den lange led. Tag blommerne ud.
Mos blommerne, og bland med de øvrige ingredienser. Skær laksen i fine stykker.
Sæt de halve æg på et fad, og hæld en god portion fyld i hver. Pynt til sidst med lidt nyklippet purløg.
Lækkert på et tapas-bord eller som del af en brunch, og fyldet kan jo varieres i det uendelige.