Madkampen.dk » Ingredienser » Dijonsennep
Opskrifter på mad med Dijonsennep
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor dijonsennep indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Rosmarin & Sennepsbagte Gulerødder
Til 4 personer. Skræl gulerødderne og skær dem i rustikke stykker. Vask/skræl de øvrige grøntsager og skær også dem i rustikke stykker. Bland dijonsennep, rosmarin, honning, olivenolie og salt og vend grøntsagerne heri. ...
-
Svinekødsret med Bagte Kartofler
Mos kartoflerne og rør en fars af kartofler, kød og de øvrige ingredienser. Fordel farsen i et smurt ovnfast fad (ca. 15*25 cm). Skrub kartoflerne godt, og halvér dem. Læg dem i et smurt ovnfast fad med den flade side op. Pensl m...
-
Hjemmerørt Fuglekvidder
Kom skinken/hamburgerryggen i en minihakker og kør til du synes det har en passende konsistens. Bland med de øvrige ingredienser, og stil på køl indtil det skal spises....
-
Spidskålssalat med Blommer
Vask kålen, skær det grove fra, og snit resten fint. Rist nødderne på en tør pande, til skallen begynder at tage farve og falde af. Læg nødderne i et viskestykke og rul skallerne af. Skyl dilden og lad den dryppe af. Skyl bl...
-
Spidskålssalat med Melon
Pisk alle ingredienserne til dressingen. Skær tomaterne i både og honningmelonen i tern. Bland ingredienserne til salaten, og hæld dressingen over. Servér salaten som tilbehør til et stykke kød....
-
Sprød Kålsalat
Til 4 personer som tilbehør. Halvér kålen, fjern stokken og snit den halve kål fint. Drys kål med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet, men det øvrige tilberedes. Skær æblerne i tynde både og hak dild. Rør...
-
Ovnbagt Kylling med Dijonsenneps-sauce
Bland sennep, citronsaft, hvidløg, honning, olivenolie, rosmarin, salt og peber i et ildfast fad. Læg kyllingestykkerne i fadet, og vend dem i blandingen. Skær løg og champignon i kvarte, og læg dem under kyllingestykkerne. Krydr...
-
Laksefrikadeller med Remouladesovs
Bland alle ingredienserne til farsen sammen i en skål. Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande. Bland alle ingredienserne til remouladesovsen sammen. Smag til med salt og peber. Serveres frikadellerne med remouladesov...
-
Grønkålssalat med Æble & Granatæble
Fjern kernehusene fra æblerne og snit dem fint. Fjern stokken fra grønkålen og hak den fint (gerne i foodprocessor). Skær løget i små tern. Tag kernene uf af granatæblet. Bland det hele sammen. Rør ingredienserne til ...
-
Tunfrikadeller med Kartoffelmos
Del tunen i små stykker og rør kartoffelmos, sennep, forårsløg, persille og krydderier i. Bland godt. Dyp hænderne i mel, og form blandingen til 8 frikseller. Stil dem på en tallerken, dæk med film og stil dem i køleskabet en hal...
-
Rissalat med Rejer
Kog risene efter anvisningen på pakken - husk salt. Lad dem køle af. Tø rejerne op (hvis de er frosne) og skær tomaterne i både. Snit aspargesene i ca. 2 cm lange skrå stykker - kassér rodenden. Bland ris, rejer, grøntsager...
-
Dijonkylling i Fad
Svits bacon og løg på en pande, og hæld det derefter i et stort ildfast fad sammen med ris, vand og bouillon. Smør sennep på skindsiden af kyllingestykkerne og dyp samme side i majsgryn. Læg kyllingen ovenpå risene i fadet med ...
-
Hamburgerryg Piccata med Rissalat
Skær kødet i skiver af ca. ½ cm. Bland mel og peber og vend hamburgerryggen heri. Pisk æg, vand og ost sammen og vend skiverne heri. Varm smør og olie op på en slip-let pande, til det er lysebrunt. Steg kødskiverne gyldne ve...
-
Basilikumcreme
Alle ingredienser røres sammen, og cremen smages til. Spises som tilbehør til kartofler og kød....
-
Krydderurtepandekager med Laksefyld
Rør æggene med mel og salt, til massen bliver sej. Rør halvdelen af olien i, derpå vandet og lad så dejen hvile i en halv time. Rør krydderurterne i. Pensl en varm pande med lidt olie og hæld dej på. Bag pandekager af alt dejen. ...
-
Salat med Blomkål & Porre
Snit blomkålen og porren fint på et rivejern eller mandolinjern. Bland ingredienserne til dressingen - smag dig frem til om der skal lidt mere eller mindre i af noget :-) Vend blomkål og porre i dressingen og pynt med soyamandler ...
-
Spidskålssalat med Ananas og Creme Fraiche Dressing
Snit spidskålen fint og kram den let med hænderne. Hak persillen fint, og vend den i spidskålen sammen med ananasstykkerne. Bland alle ingredienserne til dressingen. Smag til, og vend den i salaten. Stilles på køl indtil serve...
-
Drengerøvsgryde
Snit løgene fra top til bund Skræl og skær gulerødderne i skiver Rens champignonerne og skær dem i kvarte Skær peberfrugten i store tern Skær tomaterne i både Varm en gryde med olie godt op. Tilsæt kødet (ungkvæg) og lad d...
-
Spidskålssalat med Rejer
Snit kålen i tynde strimler. Bælg ærterne. Bland de 2 ting sammen med dild og rejer. Rør ingredienserne til dressingen og servér....
-
Vinter Cæsar-Salat
Til 2 personer. Tænd ovnen på 220°C. Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt. Dryp rugbrødet med olie og salt og bag det sprødt i den varme ovn i ca. 7-10 minutter. Skyl og skræl gulerødder og...
-
Krydrede Kødboller med Tzatziki & Marinerede Kartofler
Til 5 personer. Skrub kartoflerne og skær de største i mindre stykker. Kog dem i vand tilsat salt ved svag varme og under låg i ca. 12 minutter. Hæld vandet fra, og damp kartoflerne tørre. Rør Herbes de Provence og kogende va...
-
Alt i En Gryde - Cheeseburger Pasta
Til 8 personer. Opvarm olien i en sautergryde. Tilsæt hakket oksekød og løg og steg til kødet begynder at brune. Smag til med salt og peber, og hæld det overskydende fedt fra. Rør de hakkede tomater, tomatsauce, bouillon, ketchu...
-
Fyldte Æg med Laks & Purløg
Del æggene på den lange led. Tag blommerne ud. Mos blommerne, og bland med de øvrige ingredienser. Skær laksen i fine stykker. Sæt de halve æg på et fad, og hæld en god portion fyld i hver. Pynt til sidst med lidt nyklippet pu...
-
Hasselback Kartofler med et Twist
Skræl kartoflerne og skær dem over på midten. Rids dem 8-10 gange, og kom dem på en plade med bagepapir. Smør kartoflerne med dijonsennep og drys lidt olivenolie over. Drys til sidst finthakkede valnødder over. Bag kartoflern...
-
Waldorf Light
Halvér druerne, skær bladselleri i skiver og skræl æblet og skær det i tern. Bland sennep, creme fraiche og citronsaft i en skål. Bland dressingen med druer, selleri og æble og smag til med salt, peber og citron. Drys til sidst...