Opskrifter » Alt Det Andet » Tapas » Fyldte HÃ¥rdkogte Æg
Fyldte Hårdkogte Æg opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fyldte hårdkogte Æg:
- 4 store æg
- 1 dåse tun i olie
- 6 spsk mayonnaise
- 1 spsk finthakket persill
- 1 tsk citronsaft
- 2 finthakkede skalotteløg
- 1 fed presset hvidløg
- 1 tsk olivenolie
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Fyldte Hårdkogte Æg:
Til 4 personer.
Kog æggene (hårdkogt) og lad dem afkøle.
Del æggene i 2, og fjern æggeblommen. Gem begge dele.
I en gryde opvarmes olien, og løg og hvidløg steges til de er blanke, ikke brune.
Skær æggetoppene i små stykker.
I en skål blandes de kogte æggeblommer, tun, mayonnaise, citronsaft, løg, hvidløg, persille, salt og peber. Bland godt, og smag til.
Fyld nu de halve æg med blandingen, og pynt evt. med halve oliven på toppen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.