Opskrifter » Alt Det Andet » Tapas » Kylling & Hvidløg
Kylling & Hvidløg opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling & hvidløg:
- 500 g kyllingevinger
- 1½ dl tør hvidvin
- 8 fed hvidløg
- Olivenolie
- Timian
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kylling & Hvidløg:
Lav et par ridser i kyllingevingerne, og læg dem i en skål med hvidvin, salt og peber samt 1 fed finthakket hvidløg. Sæt skålen i køleskabet i 30 minutter, så kyllingen kan marinere.
Forvarm ovnen til 190°C (ikke varmluft).
Pil de resterende hvidløg, og skær dem i halve. Læg hvidløgene i et stort fad. Stænk med lidt hvidvin og olivenolie efter behag. Krydr med timian, salt og peber og steg blandingen i ca. 10 minutter i den varme ovn.
Nu varmes lidt olivenolie på en pande. Tilsæt kyllingevingerne og 1 fed hakket hvidløg (kassér den overskydende marinade). Steg kyllingevingerne ca. 5-7 minutter på hver side til de er gennemstegte.
Tag hvidløgene ud af ovnen, hæld dem over kyllingevingerne, og sæt retten tilbage i ovnen i ca. 5 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.