Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Svampet Hindbærkage med Kokostopping
Svampet Hindbærkage med Kokostopping opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave svampet hindbærkage med kokostopping:
- 3 æg
- 375 g sukker
- 2 1/4 dl koldt vand
- 3 tsk bagepulver
- 225 g mel
- 300 g hindbærmarmelade
- Kokostopping:
- 75 g smør
- 150 g sukker
- 2 æg
- 3 tsk vanillesukker
- 225 g kokosmel
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Svampet Hindbærkage med Kokostopping:
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Tilsæt vand, mel og bagepulver og pisk dejen glat.
Hæld dejen i en bradepande på 25*30cm beklædt med bagepapir og bag den ved 200°C i 20 minutter.
Lad kagen afkøle lidt og fordel hindbærmarmeladen over kagen.
Smelt sukker og smør i en gryde og rør æggene sammen med vanillesukker og kokosmel.
Fordel kokosfyldet over marmeladen og bag kagen i yderligere 8 minutter ved 225°C til den er gyldenbrun.