Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Kanel-Chokoladekage
Kanel-Chokoladekage opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kanel-chokoladekage:
- 250 g hvedemel
- 1 spsk kakao
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk stødt kanel
- 1 knsp salt
- 2 æg
- 75 g brun farin
- 75 g sukker
- 1 tsk vanillesukker
- 1 dl mælk
- 100 g smeltet smør
- 75 g valnødder
- 125 g mørk chokolade
- Pynt:
- 10 g smør
- 75 g mørk chokolade
- Kokosmel
Opskrift indsendt af Marianne Nørgaard Monberg
SÃ¥dan laver du Kanel-Chokoladekage:
Tænd ovnen på 175°C.
Hak chokoladen groft. Sigt de tørre ingredienser sammen i en skål og vend hakket chokolade i. Pisk æggene sammen med de to slags sukker og vanille.
Tilsæt mælk og smeltet smør.
Vend de tørre ingredienser i dejen og tilsæt evt. hakkede nødder. Fyld dejen i en lille bradepande (18x24 cm) smurt med smør eller 12 muffinsforme.
Bag kagen midt i ovnen i 35-40 minutter (for muffins 20-25). Tjek med en tandstik, om den/de er gennembagt. Lad dem afkøle på en rist.
Pynt med chokoladeglasur: Hak chokoladen groft og smelt den sammen med smør over vandbad eller i mikroovn. Smør glasuren over kagen/kagerne og drys med kokosmel.