Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Mariannes Banankage
Mariannes Banankage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mariannes banankage:
- 450 g sukker
- 225 g usaltet smør
- 5 bananer
- 4 æg
- 50 g havregryn
- 100 g mørk chokolade
- ½ tsk fint salt
- 2 tsk natron
- 2 tsk vanillesukker
- 1,25 dl kærnemælk
- 350 g hvedemel
-
- mørk chokolade
- eller kakaoglasur
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mariannes Banankage:
Sukker og smør røres godt sammen, og derefter tilsættes et æg ad gangen. Rør godt ind ind imellem.
Resten af ingredienserne blandes i dejen.
Dejen hældes i en passende smurt kageform, og bages i ca. 45 minutter ved 200°C.
Den varme kage pyntes med mørk chokolade eller kakaoglasur.
Tip! Man kan sagtens bruge denne dej til at lave muffins.