Opskrifter » Bagværk » Brød » Frøsnappere med Remonce
Frøsnappere med Remonce opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Frøsnappere med Remonce:
Rær gæren ud i lunkent mælk.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt.
Drys lidt mel på bordet og rul dejen i 2 aflange stykker af ca. 20x60 cm.
Rør remoncen sammen og smør på dejen.
Fold den ene side ind mod midten og den anden side ind over. Pensl med æg og drys med birkes eller sesamfrø.
Skær dejen ud i passende stykker, og sno dem. Stil dem til hævning 30 minutter under et fugtigt klæde.
Bag frøsnapperne ved 200°C (almindelig ovn) i 10-12 minutter.
TIP! Prøv at skifte remoncen ud med pikantost.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.