Opskrifter » Bagværk » Brød » Frøsnappere med Remonce


Print opskriften på Frøsnappere med Remonce Print opskrift

Del på Facebook

Frøsnappere med Remonce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave frøsnappere med remonce:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Frøsnappere med Remonce:

Rær gæren ud i lunkent mælk.

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt.

Drys lidt mel på bordet og rul dejen i 2 aflange stykker af ca. 20x60 cm.

Rør remoncen sammen og smør på dejen.

Fold den ene side ind mod midten og den anden side ind over. Pensl med æg og drys med birkes eller sesamfrø.

Skær dejen ud i passende stykker, og sno dem. Stil dem til hævning 30 minutter under et fugtigt klæde.

Bag frøsnapperne ved 200°C (almindelig ovn) i 10-12 minutter.

TIP! Prøv at skifte remoncen ud med pikantost.

Frøsnappere med Remonce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Frøsnappere med Remonce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i brød kategorien

Verdens Bedste Brød (kendt fra TV2) Nemme Chokoladescones Hvedeknopper - Varme Hveder Varme Hveder Stenalderbrød Flutes