Opskrifter » Bagværk » Brød » Grydebrød med Øl
Grydebrød med Øl opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Grydebrød med Øl:
Opløs gæren i vandet og tilsæt øl, honning og salt. Rør godt rundt og bland de 2 slags mel i.
Rør rundt til dejen er ensartet. Den skal være meget klistret.
Lav dejen hæve varmt og tildækket i minimum 12 timer.
Tag dejen ud af skålen og vend den et par gange i hænderne, og lad den derefter hæve i yderligere 1-2 timer.
Sæt gryden ind i ovnen og tænd på 250°C. Når ovnen og gryden er varm, hældes dejen i gryden, og der lægges låg på.
Bag brødet i 30-40 minutter eller til brødets overflade bliver flot gylden.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.