Opskrifter » Bagværk » Brød » Gyldne Horn (16 stk.)


Print opskriften på Gyldne Horn (16 stk.) Print opskrift

Del på Facebook

Gyldne Horn (16 stk.) opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave gyldne horn (16 stk.):



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Gyldne Horn (16 stk.):

Gæren opløses i fløden, hvorefter melet og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej, der hviler på et koldt sted (helst køleskab) i ca. 15 minutter.

Derefter æltes dejen i 2 lige store stykker, der formes til kugler og rulles cirkelrundt ud (25 cm i diameter). Hver cirkel skæres ud til 8 trekanter.

På den brede ende af hver trekant anbringes en teskefuld marmelade, hvorefter dejstykket rulles op til horn fra den brede ende. Den spidse ende af dejen skal være i bunden, så hornet ikke springer op.

Hornene pensles med æggeblomme, drysses med hakkede mandler og sukker, hvorpå de uden efterhævning bages på ovnens midterste rille ved 225°C i ca. 12 minutter.

Gyldne Horn (16 stk.) opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Gyldne Horn (16 stk.) Print opskrift

Andre spændende opskrifter i brød kategorien

Varme Hveder Hvedeknopper - Varme Hveder Flutes Franskbrød Uden Hævning Stenalderbrød Naans