Opskrifter » Bagværk » Brød » Hurtigt Brød
Hurtigt Brød opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hurtigt brød:
- 200 g sukkerfri havremüsli
- 325 g fuldkornshvedemel
- 6 g tørgær
- 1 tsk salt
- 2½ dl letmælk
- 2½ dl vand
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hurtigt Brød:
Bland müsli, mel, tørgær og salt sammen i en skål. Rør mælk og vand i, til det bliver til en tyk grød.
Hæld dejen over i en smurt brødform og stil den i en kold ovn. Tænd ovnen på 110°C og bag brødet i 45 minutter.
Skru derefter temperaturen op til 180°C og bag videre 1 time.
Vend brødet ud af formen og bank på det i bunden. Det skal lyde hult, selv om det er et kompakt brød. Hvis det ikke føles færdigbagt, giver du det et par minutter mere i ovnen uden form.
Lad brødet afkøle på en rist.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.