Opskrifter » Bagværk » Brød » Koldhævet Speltbrød
Koldhævet Speltbrød opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave koldhævet speltbrød:
- 700 g Italiensk hvedemel
- 300 g speltmel
- 6 dl vand
- 1 dl olivenolie
- 35 g gær
- 1½ spsk salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Koldhævet Speltbrød:
Rør mel, spelt, vand, olie og gær i 5 minutter på røremaskine uden salt.
Tilsæt salt og kør videre i 5 minutter.
Stil dejen på køl natten over.
Hæld dejen over på en bageplade med bagepapir og lad den hæve til dobbelt størrelse, ca 1 time.
Bag brødet på nederste rille 30-35 minutter ved 225°C.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.