Opskrifter » Bagværk » Formkager » Italiensk Chokoladekage
Italiensk Chokoladekage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave italiensk chokoladekage:
- 150 g mørke chokoladeknapper
- 1½ dl mælk
- 50 g brun farin
- 1 tsk vanillesukker
- 100 g smør
- 150 g sukker
- 3 æg
- 150 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- Glasur:
- 150 g sigtet flormelis
- 3 spsk smeltet smør
- 1 tsk vanillesukker
- 2 spsk stærk, kold kaffe
- Pynt:
- 1 stk Daim
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Italiensk Chokoladekage:
Smelt chokoladeknapperne i mælken.
Rør farin og vanillesukker i, og lad blandingen afkøle.
Rør smør og sukker lyst, og rør æggene i, et ad gangen.
Bland mel og bagepulver, og vend det i sammen med chokoladeblandingen.
Kom dejen i en smurt raspdrysset springform, og bag kagen på nederste rille 30-40 minutter ved 200°C.
Rør glasuren sammen, og smør den på den kolde kage. Knus Daim i en plastikpose, eller hak den groft, og drys den oven på kagen, mens glasuren er fugtig.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.