Madkampen.dk » Ingredienser » Glasur:
Opskrifter på mad med Glasur:
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Glasur: indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Sachertærte
Rør margarine og flormelis hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne én ad gangen. Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad. Rør chokoladen i dejen. Pisk æggehviderne helt stive og vend sukkeret i. Kom hviderne i chokoladed...
-
Svampet Luksus Chokoladekage
Forvarm ovnen til 160°C. Smør en dyb, rund 22 cm kageform med smeltet smør eller olie. Beklæd bund og side med bagepapir, og lad det gå mindst 2 cm op over kanten. Rør smør, chokolade og kaffe i en gryde med godt 1 3/4 dl varmt va...
-
Fedtfattig Chokolade-Banankage med Glasur
Ovnen tændes på 170°C. Sukker piskes skummende i æggene. Resten af ingredienserne piskes i. Dejen hældes i en springform og bages i ovnen ca. 45 minutter (foretag strikkepindsprøven for at se om den er klar). Ingredienserne t...
-
Nøddekage med Appelsin & Gulerod
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Tilsæt gulerødder og appelsinskal. Bland nødder, mel og bagepulver og vend det i dejen. Hæld dejen i en smurt springform. Bag den ca. 50 minutter ved 175°C på nederste ovnrille. Læg folie...
-
Den Glade Bradepandekage
Rør smør og farin godt. Rør æggene i et ad gangen. Bland kakao, vanille og kokos og rør det i, så det forener sig. Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med fløden. Bred dejen ud i en bradepande belagt med bagep...
-
Gurlis Kartoffelkage
Tænd ovnen på 175°C, pensl en form og drys med rasp. Rør smør og sukker sammen. Tilsæt æggeblommer. Bland mel og bagepulver. Mos kartoflerne. Bland begge dele i dejen, sammen med mandlerne. Pisk hviderne meget stive. Vend dem...
-
Italiensk Chokoladekage
Smelt chokoladeknapperne i mælken. Rør farin og vanillesukker i, og lad blandingen afkøle. Rør smør og sukker lyst, og rør æggene i, et ad gangen. Bland mel og bagepulver, og vend det i sammen med chokoladeblandingen. Kom...
-
Hyggekage
Æg, sukker og vanille piskes tykt og skummende. Mel, bagepulver og kakao røres i, skiftevis med mælk og den smeltede margarine. Dejen hældes i en smurt bradepande (38x34cm). Bages ca. 20 minutter ved 180°C Alle ingrediens...
-
Tusindfryds Chokoladekage
Ovnen tændes på 170°C Æggene deles. Margarine og sukker piskes hvidt. Æggeblommerne tilsættes sammen med hvedemel, kokosmel, bagepulver og kakao. Fløden tilsættes og der røres godt. Æggehviderne piskes stive og vend...