Madkampen.dk » Ingredienser » Glasur:

Opskrifter på mad med Glasur:

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Glasur: indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Sachertærte

    Rør margarine og flormelis hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne én ad gangen. Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad. Rør chokoladen i dejen. Pisk æggehviderne helt stive og vend sukkeret i. Kom hviderne i chokoladed...


  2. Svampet Luksus Chokoladekage

    Glasur:

    Forvarm ovnen til 160°C. Smør en dyb, rund 22 cm kageform med smeltet smør eller olie. Beklæd bund og side med bagepapir, og lad det gå mindst 2 cm op over kanten. Rør smør, chokolade og kaffe i en gryde med godt 1 3/4 dl varmt va...



  3. Fedtfattig Chokolade-Banankage med Glasur

    Ovnen tændes på 170°C. Sukker piskes skummende i æggene. Resten af ingredienserne piskes i. Dejen hældes i en springform og bages i ovnen ca. 45 minutter (foretag strikkepindsprøven for at se om den er klar). Ingredienserne t...


  4. Nøddekage med Appelsin & Gulerod

    Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Tilsæt gulerødder og appelsinskal. Bland nødder, mel og bagepulver og vend det i dejen. Hæld dejen i en smurt springform. Bag den ca. 50 minutter ved 175°C på nederste ovnrille. Læg folie...


  5. Den Glade Bradepandekage

    Rør smør og farin godt. Rør æggene i et ad gangen. Bland kakao, vanille og kokos og rør det i, så det forener sig. Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med fløden. Bred dejen ud i en bradepande belagt med bagep...


  6. Gurlis Kartoffelkage

    Tænd ovnen på 175°C, pensl en form og drys med rasp. Rør smør og sukker sammen. Tilsæt æggeblommer. Bland mel og bagepulver. Mos kartoflerne. Bland begge dele i dejen, sammen med mandlerne. Pisk hviderne meget stive. Vend dem...


  7. Italiensk Chokoladekage

    Smelt chokoladeknapperne i mælken. Rør farin og vanillesukker i, og lad blandingen afkøle. Rør smør og sukker lyst, og rør æggene i, et ad gangen. Bland mel og bagepulver, og vend det i sammen med chokoladeblandingen. Kom...


  8. Hyggekage

    Æg, sukker og vanille piskes tykt og skummende. Mel, bagepulver og kakao røres i, skiftevis med mælk og den smeltede margarine. Dejen hældes i en smurt bradepande (38x34cm). Bages ca. 20 minutter ved 180°C Alle ingrediens...


  9. Tusindfryds Chokoladekage

    Glasur:

    Ovnen tændes på 170°C Æggene deles. Margarine og sukker piskes hvidt. Æggeblommerne tilsættes sammen med hvedemel, kokosmel, bagepulver og kakao. Fløden tilsættes og der røres godt. Æggehviderne piskes stive og vend...