Opskrifter » Bagværk » Kager » Bananroulade
Bananroulade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave bananroulade:
- 3 æg
- 2 dl sukker
- 1 spsk mel
- ½ dl kartoffelmel
- 1 tsk bagepulver
- 2 spsk kakao
- Fyld:
- 1½ dl piskefløde
- 1 dl græsk yoghurt
- 3 bananer
- 2 tsk vanillesukker
- 1 tsk sukker
- Chokoladestykker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Bananroulade:
Æg og sukker piskes let og luftigt.
Derefter sigtes mel, kartoffelmel, bagepulver og kakao i massen, og det vendes rundt med en dejskraber.
Hæld massen i en bageplade beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 6-8 minutter ved 250°C
Bland ingredienserne til fyldet.
Kagen vendes derefter ud på et nyt stykke bagepapir drysset med sukker (mens den stadig er varm). Læg et fugtigt viskestykke over.
Træk nu bagepapiret af, og læg fyldet ovenpå. Rul kagen sammen - det skal gå lidt hurtigt inden den bliver for kold.
Stil rouladen på køl til den skal serveres.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.