Opskrifter » Bagværk » Kager » Mosters Triple Heart Attack
Mosters Triple Heart Attack opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mosters triple heart attack:
- Bund:
- 250 g Digestive kiks
- 100 g smør
- Brownie:
- 200 g mørk chokolade
- 150 g smør
- 150 g flormelis
- 1 æg
- 75 g mel
- Ostefyld:
- 400 g naturel flødeost
- 150 g flormelis
- 1 stang vanille
- 2 æg
- Hindbærmousse:
- 4 dl piskefløde
- 150 g flormelis
- 3 blade husblas
- 200 g frosne hindbær
- 1 tsk citronsaft
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mosters Triple Heart Attack:
Ca. 12 personer.
Forvarm ovnen til 170°C
Knus kiksene. Bland dem med smør, til det bliver en smuldrene og blød masse.
Fordel kiksefyldet i bunden af en springform. Tryk fyldet sammen med en ske.
Smelt chokoladen over vandbad. Bland smør og flormelis til en ensartet masse. Tilsæt ægget og pisk til det er jævnt blandet. Rør gradvist melet i.
Hæld langsomt den smeltede og let afkølede chokolade i og bland det til en luftig masse.
Hæld dejen over kiksefyldet og glat med en paletkniv.
Bland flødeost, flormelis og vanillekorn og pisk det jævnt og tykt. Tilsæt under piskning et æg ad gangen og rør indtil dejen er jævn, cremet og luftig. Sørg for ikke at røre for længe, da osten kan skille.
Smør osteblandingen ovenpå browniefyldet og glat igen efter med en paletkniv.
Bag kagen i ca. 45 minutter, den skal være fast at røre ved og gylden i kanden. Hvis der er for meget browniefyld på, når du stikker en nål i, så giver du den et par minutter mere.
Lad efterfølgende kagen køle helt af (i formen), dæk den til og sæt den i køleskabet et par timer.
Giv bær, flormelis og citron et hurtigt opkog, tag det af varmen og blend derefter blandingen glat.
Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Vrid vandet af og smelt derefter husblasen i frugten.
Pisk fløden godt stiv.
Stil frugtblandingen på køl til det er koldt nok til, at den piskede fløde kan komme i - men sørg for at bær-blandingen ikke er for stiv inden fløden forsigtigt vendes i.
Lad den færdige mousse afkøle yderligere til den bliver tyk. Smør den herefter på kagen, mens den stadig er i formen. Stil kagen på køl, gerne natten over.
Kagen kan evt. inden servering pyntes med revet chokolade og friske bær.