Opskrifter » Bagværk » Kager » Chokoladeroulade
Chokoladeroulade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladeroulade:
- 4 æg
- 1 æggehvide
- 130 g sukker
- 2 spsk hvedemel
- 70 g kartoffelmel
- 2 tsk bagepulver
- 2 spsk kakao
- Fyld:
- 75 g mandler
- 1½ dl piskefløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokoladeroulade:
Pisk æggene og den ekstra æggehvide med sukker til det bliver en let og luftig æggesnaps.
Bland de tørre ingredienser og kom dem i æggesnapsen.
Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag ca. 10 minutter ved 225°C.
Skold, smut og hak mandlerne. Pisk fløden til skum og bland mandlerne i.
Vend bunden ud på et stykke bagepapir drysset med sigtet flormelis. Læg et klæde over og lad kagen svale af. Fordel fyldet over kagen og rul godt sammen. Den skal rulles sammen inden den er helt kold.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.