Opskrifter » Bagværk » Kager » Havregrødskage
Havregrødskage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave havregrødskage:
- Havregrød*
- 4 æg
- 450 g sukker
- 2 kopper brun farin
- 2½ dl olie
- 360 g mel
- 1 tsk salt
- 2 tsk natron
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk kanel
- Pynt:
- Glasur
- ELLER frosting
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Havregrødskage:
Grød lavet af 2 kopper gryn og 3 kopper vand - afkølet.
Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
Ælt derefter farin, olie, mel, salt, natron, bagepulver og kanel i dejen.
Vend til sidst den afkølede grød i.
Hæld dejen i en passende form, og bag den ved 175°C i ca. 30 minutter.
Når kagen er afkølet, kan den pyntes med glasur eller frosting.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.